steksz.hu

Osztrák határ melletti ingatlanok: olcsó húsnak…

Osztrák határ melletti ingatlanok: olcsó húsnak…

AZ OTP Otthon mutatott néhány olyan ingatlant, ami a nyugati határszélen megfizethető, elérhető, bár lerobbant állapotban vannak. A Komplex Ingatlan kínálatában komfortos otthonok szerepelnek a határszélén, igaz drágábbak is – ezekből is szemezgettünk. 

Hogy miért vonzóak a nyugati határ mentén lévő területek? Valahogy mintha a fű is zöldebben nőne arra – írta az OTP Otthon. Bemutattak egy eladó, egy szobás házrész Kissomolyón 1,9 millió forintért. Úgy látják, hiába csak alig ezer fős egy kis község, ha rendezvény van, akkor megmozdul a település, új értelmet nyer a közösség szó. Gércéről is közel az osztrák határ, ott egy felújítandó, kétszobás családi házat kínálnak 3,5 millió forintért. Ide kattintva látja, milyet.

Ezekkel az ingatlanokkal sok a munka, emiatt is ennyire nyomott az áruk. A Komplex Ingatlan kínálatában azonnal költözhető, (össz)komfortos ingatlanok szerepelnek a nyugati hatérszélről, Győr-Moson-Sopronból. Érthetően ezekhez nem is lehet néhány millió forintért hozzájutni. Itt van például egy új építésű, 4 szobás családi ház Levélen 68 millió forintért. De megvételre kínálnak egy Mosonmagyaróvár csendes utcájában fekvő, egy 86  négyzetméteres alapterületű családi házat 675 négyzetméteres telken 44 millió 900 ezer forintért. Szintén a Lajta-partján, Majorokban egy 83 négyzetméteres családi házat, 485 négyzetméteres telken 49 millió 900 ezer forintért hirdetnek. (Fotó: Komplex Ingatlan)

 

Related Articles