steksz.hu

Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopronra

Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopronra

Most is lehet kedvezményes hitelhez jutni ingatlanvásárláshoz, a családi otthonteremtési kedvezmény plusznak nevezett állami források ugyanis kamattámogatást nyújtanak azoknak, akik megfelelnek a szigorú banki feltételeknek – hívta fel a figyelmet az OTP Otthon.

A CSOK Plusz felhasználásával Győr-Moson-Sopronban új építésű és használt lakásokat vagy családi házakat lehet vásárolni, amelyek megfelelnek a program részletes feltételeinek. Ez magában foglalhatja az energetikai hatékonysági szempontokat és a minimális alapterületi követelményeket is. A komplexingatlan.com Győr-Moson-Sopron vármegyei ingatlankínálatából válogattunk.

Révfaluban -, a Tavirózsa lakóparkban található lakás 41,8 négyzetméter nettó alapterületű, a hozzátartozó 10,2 négyzetméter térkővel burkolt terasszal, valamint 35 négyzetméter lekerített zöld területtel. Az újonnan épült földszinti lakást 42,5 millió forintért kínálják.

Mosonmagyaróváron, a mosoni városrészen egy 98 négyzetméteres, felújítandó családi házat 542 négyzetméteres telken 38 millió 990 ezer forintért kínálnak. Szerkezetileg jó állapotú, de felújítást igényel. A ház 5 centiméter hőszigetelést kapott, fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Három hálószobás, egy étkező, konyha és külön fürdőszoba WC-vel található benne. A ház teljesen alápincézett, tetőtere beépíthető, mely külön bejárattal is rendelkezik.

Nagycsaládosoknak ajánlják ezt a győrzámolyi házat, amelynek 230 négyzetméteres az alapterülete, s közel fekszik a Mosoni-Dunához. A hagyományos kivitelezésű téglafalazatú épület 1985 körül épült, többszintes, érdekes szinteltolásos belső terek kialakításával – 52,8 millió forintért hirdetik.

 

editor

Related Articles

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük